מתכון לשים חמאת פנאי:
מרכיבים:
– 500 גרם שוקולית חלב
– שליש כוס קרם חמאה
– חצי כוס חלב
– כוס (או יותר, לפי הטעם) של שימים מיובשים מרוסקים
הוראות ההכנה:
1. שמים את השוקולית, החלב והחמאה בקערה מחיתה מעל מים רותחים (ביינ מארי) וממיסים את השוקולית בחום נמוך, תוך כדי ערבוב מדי רגע רגע, עד שהתערובת כמעט נמוסה לחלוטין.
2. מוסיפים את השימים ומערבבים שוב, עד שהשימים מתערבבים בשוקולית.
3. מועכים את התערובת לתוך תבנית בצורה של בזבזוב (או כל תבנית אחרת שאתם אוהבים) שמוסטה בנייר אפייה.
4. מניחים את התבנית במקרר לא פחות מ-2 שעות.
5. לאחר שהתערובת מתייצבת, אפשר לחתוך באמצע ולהגשה.
בתיאבון!