מתכון לספגטי בולונז:
החומרים:

1. 500 גרם ספגטי
2. 2 כפות שמן זית
3. 1 בצל קלוף וקלוף
4. 2 שני שן שום, קלוף וקצוץ
5. 500 גרם בשר טחון
6. 800 גרם רוטב עגבניות מרוסק
7. 1 כפית מלח
8. 1/2 כפית פלפל שחור
9. 1/4 כפית אבקת סוכר
10. 1 כף עלי בזיליקום טריים או 1/2 כף אבקת בזיליקום מיובשת
11. גבינת פרמזן מגוררת לגישה

ההוראות:

1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות החבילה.
2. במקביל, מחממים כף שמן זית במחבת גדולה מעל לאש בינונית. מוסיפים את הבצל ומבשלים 5-7 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום ובולעים 1 דקה נוספת.
3. מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, מניחים את האש לגבוה ומבשלים מערבבים באופן קבוע מרגע שהבשר משנה צבע.
4. מוסיפים לך טקס עגבניות, מלח, פלפל שחור, סוכר, ועלי בזיליקום. טורפים להבערה בינונית-נמוכה ומבשלים 10-15 דקות. מתכני את הרוטב בזמן הבישול במידה וצריך.
5. מבריקים את הרוטב מעל הספגטי המבושל, מערבבים ומגישים רעשים רעשים עלי חומר ממוגר.

לדירוג מוצר post