שם המתכון: סלט סלמון צרוב עם סוביניון בלאנק

חומרים:
– 2 פילטים של סלמון
– 3 כוסות של סלט ירוק (כמו נייסואה, רומן, איסברג)
– חצי כוס של סוביניון בלאנק
– מלח בהיסף
– פלפל שחור בהיסף
– חצי לימון
– שמן זית לשיטה

אופן ההכנה:
1. מתחילים במרינדה לסלמון: מניחים את שני הפילטים בתוך מנה אחת. מוזגים את הסוביניון בלאנק ומעמיקים את הפילטים. מתיבים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מניחים שליש מכוס של שמן זית ומערבבים בעדינות, ולאחר מכן מכסים ושמים במקרר ל-30 דקות.
2. כאשר הסלמון מתחיל להשתלשל, מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית. משמינים את הסלמון במחבת ומבשלים כ-4 דקות מכל צד, או עד שהסלמון מתייצב לבשר.
3. בזמן שהסלמון נבשל, מרטיבים את הסלט במעט שמן זית, מלח ופלפל שחור.
4. שמים את הסלמון על הסלט ועל גבי הסלמון מניחים שריכה של מיץ לימון. בתיאבון!

לדירוג מוצר post