מתכון לתפא"י – תפו"א אישי, אבוקדו ויוגורט:
הרכיבים:
– דלעת תפו"א אישי בינונית
– חצי אבוקדו בינוני
– כוס יוגורט טבעי ללא סוכר
– 2 כפות דחוסות של סוכר חום
– 1 כף זרעי חיה
– 1 כף חרדל דיז'וניים
אופן ההכנה:
1. מניחים את התפו"א, האבוקדו והיוגורט בקערה גדולה.
2. מוסיפים את הסוכר, זרעי החיה החרדל ומערבבים היטב עד שהכל מתערבב לתערובת אחידה.
3. מעבירים לקערות קטנות לשימוש אישי וניתן להכין סביב אותן על השולחן מנות מלוות.
4. מומלץ להכין את התפא"י מראש, להוסיף את האבוקדו והיוגורט לפי הזמנות.
ותיהנו ממתוק מפנק ובריא.