מתכון לשקשוקה בפלפלים ממולאים:
החומרים:
– 4 פלפלים אדומים בינוניים
– 4 ביצים
– מלח, פפריקה וכורכום לטעמך
– 2 שיני שום
– 1 קישוא
– 1 בצל גדול
– 1 מסלעת מרוסקה של עגבנייה
אופן ההכנה:
1. חותך את הבצל לקוביות קטנות ואת השום לשרופרופים.
2. מניח את הבצל והשום במחבת עם שמן זית ומתחיל לטגן על להבה בינונית.
3. מניח את הקישוא, שנקלף ונחתך לקוביות קטנות, במחבת וממשיך לטגן.
4. חותם את הפלפלים מהחלק התחתון ומניח אותם במחבת המחממת. ממשיך לטגן על להבה בינונית-נמוכה.
5. מוסיף את המסלעת של העגבניה לאחר שהבצל והשום התרככו והקישוא התבשל מעט.
6. מוסיף את התיבול: מלח, פפריקה וכורכום, וממשיך לטגן.
7. כאשר מרגיש שהתרככו הירקות, מניח חיסמוך בתוך כל פלפל ומניח בתוך כל חיסמוך ביצה שורה.
8. מנמיך את הלהבה לאיטית, מניח מכסה על המחבת ומבשל במשך 10-15 דקות, עד שהביצים מתייצבות לפי הרצונות שלך.
תהליך הבישול של המתכון קל ומהיר ומאוד טעים. לבטח תהנה!