מתכון לשניצל עוף מוקרם:
חומרים:
1. 4 שניצלים עוף
2. 2 ביצים
3. 1 כוס פירות יבשים (שקדים, אגוזים, פסטוקים)
4. מלח
5. פלפל שחור
6. שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מועכים את הפירות היבשים לגופת קקאו או מעבירים את הפירות היבשים למעבד מזון עד שהם יורדים לאבקה.
2. מניחים את האבקה שיצאה לקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
3. טורפים שני ביצים לתוך קערה נוספת, מניחים גם שם מלח ופלפל ומניחים לצד.
4. מחממים שמן במחבת. בזמן שהשמן מתחמם, מניחים את השניצל על הביצים שנטרפו, מסובבים משני הצדדים ואז מניחים בקערה עם הפירות היבשים. מדאיגים שכל השניצל יתכסה באבקה.
5. מניחים את השניצל במחבת ומטגנים בשמן חמים עשר דקות מכל צד.
שמח תהנה!