מתכון לשניצל עוף בשום לימון:
מרכיבים:
– 4 חזיה של עוף
– 1/2 כוס שקית שום שטוחה
– כוס של חצי לחצי (חצי חלב וחצי שמנת לבישול)
– כמה כמה לימונים, מוסכים (2-4 לפי הטעם האישי שלך)
– מלח ופלפל שחור לפי הטעם
– 2 כוסות קמח לבן
– 2 ביצים
– 4 כוסות פירורי לחם יבשים
– שמנת למריחה
– שמן לטיגון
הוראות:
1. האפשר להחזיה של העוף להשתחרר במלח ובפלפל שחור.
2. סידר 3 קערות – קמח בקערה הראשונה, ביצים שנטשנו בקערה השנייה ופירורי לחם בקערה השלישית.
3. טבל לחזיה של עוף קודם בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפירורי לחם, וחוזר הוא בחזרה.
4. חם של שמן במחבת בבינונית גבוהה. לשוואי של שניצלים, אל המריחה שעברה עד שתהיה כהה ומתרסקת.
5. משמאל השניצלים מהמחבת, לסיר את שום, זרימה ולימון. לתשוא את שארית המלח והפלפל, ולסירה של לחצי לחצי. לתרגל את הרותחה עד חצי המנות.
6. מקום של שניצלים בתוך הרותחה, ולשמש החצי שלך של שעה, או עד שאמנות יפסיקו להיות שקופות.
7. שירת מהשניצלים יחד עם הרותחה שלא שלך שום לימוני. תהנה!