מתכון לשניצל בציפוי פיקנטי:

חומרים:
– 4 חזה עוף קלוף
– כוס קמח
– 3 ביצים
– 2 כוסות פירורי לחם
– מלח, פלפל שחור, פפריקה
– כף חרדל חזק
– שן שום מרוסקת
– שמן צמחים לטיגון

אופן ההכנה:
1. מניחים את חזי העוף בין שני שקיות ניילון ומרימים אותם עם מטית. הכנה זו תוסיף לטעם ולרכות השניצל ותגרום לו להכין באופן שווה יותר.
2. מניחים את הקמח בצלחת עמוקה ותובלים אותו בעזרת מלח, פלפל שחור ופפריקה.
3. שוברים את הביצים לתוך קערה נוספת, מוסיפים את החרדל והשום ומטריפים היטב.
4. טובלים את חזי העוף בקמח, מעבירים לתערובת הביצים ולבסוף לפירורי הלחם.
5. מחממים שמן במחבת טיגון ומטגנים את השניצלים בה בעזרת חום בינוני שלא ישחימו. מניחים על נייר נילוון להסיר את שאר השמן.
6. מוכן להגשה. נהנה בבתיאבון!