מתכון לקסוב פניני:

חומרים:
– 2 כוסות קסוב
– כף שמן זית
– 2 צנוברים
– 4-5 כוסות מים
– 1ק"ג תפוחים חצויים
– מלח, פלפל שחור, קינמון לפי טעם

אופן ההכנה:
1. בסיר, תחממו את השמן ותוסיפו את הקסוב. טגנו אותו על אש בינונית עד שהוא מתחיל להתזהב.
2. תוסיפו את הצנוברים ותערבבו.
3. הוסיפו את המים והתפוחים, תבשלו את המרק על אש נמוכה מסביב לשעתיים עד שהקסוב נהייה רך.
4. תוסיפו מלח, פלפל שחור, וקינמון לפי טעמכם.
5. האכילו את הקסוב פניני חם, עם לחם טרי מהתנור.

בתיאבון!