מתכון לפשטידת תפו"א:

חומרים:

– 4 ביצים
– 4 כפות שמן
– כוס מים
– קמח לבן מלא כוס ורבע
– מלח, פלפל שחור
– שן שום כמה שאתה אוהב
– תפו"א קלוף, נקי משריגים וחתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מניחים תפום"א קלוף וחתוך לקוביות בתוך תבנית.
3. מערבבים בקערה את הביצים, השמן והמים.
4. מוסיפים את הקמח, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את השום ומערבבים שוב.
6. מוזגים את התערובת על פני התפו"א בתוך התבנית.
7. אופים במשך 35-40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת צבע זהבי.

!בתיאבון