מתכון לפשטידת תפו"א:

מרכיבים:

– תפו"א – 3 יחידות
– בצל גדול – יחידה 1
– בצל ירוק – 4 יחידות
– אבקת קארי – 1/2 כפית
– מלח – כפית
– פלפל שחור – 1/4 כפית
– ביצים – 4 יחידות
– שמן למריחה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. קולפים את התפו"א, מקלפים את הבצל וקורצים את הבצלים הירוקים.
3. קורצים את התפו"א לקוביות, מגרדים את הבצל ושם כולם בתוך קערה גדולה.
4. שם את כל התיבול, האבקת קארי, מלח פלפל שחור, בצלים ירוקים קצוצים ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הביצים ומערבבים שוב.
6. מניחים נייר תנור בתוך תבנית, אם זה נייר גזר (בצורת פרח) אז לא צריך לשמן, אם לא אז שמנתי קצת את הנייר.
7. שם את התערובת שלנו בתוך התבנית ואז שם את זה בתוך התנור.
8. מנמיך את החום ל 160 מעלות ואופה למשך 40 דקות.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post