מתכון לפשטידת תפו"א:

חומרים:

– 5 ביצים
– 5 תפוחים מרוססים עם קליפה
– 1 כוס סוכר
– 1 כוס שמן
– 2 כוסות קמח
– 1 חפיסה שקית סודה לשתיה (10 גרם)
– 2 כוסות של קינמון
– 1/2 כוס של קיק
– 1/2 כוס של שוקולית

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן ותפוחים.
3. מוסיפים קמח וסודה לשתיה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים קינמון, קיק ושוקולית ומערבבים שוב.
5. משמנים תבנית ומניחים בה את התערובת.
6. אופים כ-45 דקות או עד שהתערובת מתייצבת ונראית מבושלת.
7. מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר לפני ההגשה.

אפשר להגיש את הפשטידה חמה או קרה, תוך כדי שאר ארוחה או כקינוח. בתיאבון!