מתכון לפסטה עם שרימפס
רכיבים:
– 500 גרם שרימפס מנוקדים
– 250 גרם פסטה (ספגטי/פנה)
– 4 שיני שום
– חצי כף פפריקה מתוקה
– חצי कילו עגבניות שרי
– שומשום לגרניש
– שמן זית מלא
– קמצוץ מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מסננים את השרימפס מתוך המים, מניחים אותם בקערה ומניחים ליד הכיריים.
2. מקלחים את העגבניות שרי ומניחים ליד הכיריים גם הם.
3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
4. כאשר הפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית במחבת, מטגנים בו את השיני שום לבנים עגולים ומוסיפים את השרימפס. מניחים פפריקה מתוקה, מלח ופלפל.
5. אחרי שהשרימפס התבשלו והוספינו גם את העגבניות שרי, מנמיכים את הלהבה ומשאירים את המנה על האש במשך עשר דקות בלבד.
6. כאשר הפסטה מוכנה, מניחים את השרימפס והעגבניות שרי מעל ראשה.
7. מניחים לגרניש שומשום ומשמן זית.
בתיאבון!