מתכון לפסטה עם שמנת ופטריות:
חומרים:
– 500 גרם של פסטה
– 250 מ"ל שמנת מתוקה
– 250 גרם של פטריות חתוכות פרוסות
– 3 כפות של שמן זית
– מלח ופלפל לפי הטעם
– 2 שיני שום דקדקויות
– פטרוזיליה לקישוט
הוראות ההכנה:
1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
2. מחממים שיני שום בשמן הזית על אש בינונית.
3. מוסיפים את הפטריות למחבת ומבשלים עד שהן משחררות את כל הנוזלים.
4. מוסיפים את השמנת למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים במשך עשר דקות.
5. מערבבים את הפסטה המבושלת עם הרוטב שהכנו במחבת.
6. מניחים על הפסטה קצת פטרוזיליה לקישוט.
תיהנו!