מתכון לפסטה ברוטב אלפרדו:
חומרים:
– 500 גרם של פסטה פטוצ'יני
– 2 כוסות של שמנת מתוקה
– מלח ופלפל לפי הטעם
– 4 כפות שמן זית
– שני שיני שום
– חצי כוס של גבינה פרמזן מגוררת
– חצי כוס של גבינה מוצרלה מגוררת
הוראות הכנה:
1. תבשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, תניחו אותה בצד.
2. במאדים, תחממו 4 כפות שמן זית על להבה בינונית. אז, תוסיפו שני שיני שום קלופים וקלופים עד שיהיו זהובים.
3. תוסיפו 2 כוס שמנת מתוקה ותערבבו. תתנו לה לרתוח כ-5 דקות.
4. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, ערבבו.
5. אז, תוסיפו חצי כוס גבינה פרמזן מגוררת וחצי כוס גבינה מוצרלה מגוררת.
6. הוסיפו את הפסטה המבושלת לרוטב וערבבו היטב.
7. הגישו חם.
בתיאבון!