מתכון לפסטה ברוטב אדום עם בשר טחון:
חומרים:
1. 500 גרם של פסטה לבחירתך
2. 300 גרם בשר טחון
3. 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ
4. 2 שיני שום, קלופות וקצוצות
5. מלח, פלפל שחור ותיבול איטלקי לפי הטעם
6. 1 קילוגרם עגבניות מרוסקות או 2 פחיות של רוטב עגבניות
7. 2 כפות רוטב סויה
8. שמן זית וחצי כוס יין אדום
אופן ההכנה:
1. תתחיל במרקחת הבשר: במחבת גדולה, תחממי שמן זית ותטגני בו את הבצל והשום למשך 5 דקות.
2. מייד לאחר מכן, הוסיפי את הבשר הטחון, תתבלי במלח, פלפל שחור ותיבול איטלקי ותבשלי עד שהבשר משנה צבע.
3. לאחר מכן, הוסיפי את העגבניות המרוסקות/רוטב העגבניות, היין אדום ורוטב הסויה.
4. תכסי ותבשלי בהבעה רפואה במשך כ-30 דקות.
5. בזמן שהרוטב מתבשל, אפשר להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף מלח ולהכניס את הפסטה לבישול לפי ההוראות על גבי האריזה.
6. בשלב זה, הפסטה צריכה להיות מוכנה. תניחי את הפסטה בצלחת ותציפי ברוטב העגבניות שהכנת.
7. תיהני מארוחה בריאה וטעימה!