מתכון לפסטה אל פרדו:

החומרים:
– 200 גרם של פסטה ספגטי
– 2 כפות שמן זית
– 3 שיני שום קלוףות וקצוצות
– 1 קופסת שמנת מתוקה ומלוחה (250 מ"ל)
– 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
– מלח, פלפל שחור
– פטרוזיליה טרייה לגרניש

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה, מניחים מניחים מעט מים מהבישול בצד ומניחים את השאר.
2. מחממים מחממים שמן זית במחבת עמוקה ומוסיפים את השו.
3. מוסיפים את השמנת, הפרמזן ומניחים על אש נמוכה. מבשלים זמן קצר עד שהגבינה נמסה בשמנת.
4. מוסיפים את הפסטה למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים היטב כדי שכל הפסטה תתמסך ברוטב הקרמי.
5. מניחים את הפסטה בצלחות, מניחים מעל קצת גבינת פרמזן מגוררת ומניחים פטרוזיליה.

המתכון מוכן, בתיאבון!

לדירוג מוצר post