מתכון לפסטה אלפרדו בנוסחה איטלקית:

מצרכים:

– 300 גרם של פסטה, נודלס רחבים
– 2 כף שמן זית
– 4 שיני שום קלוף ומרוסק
– 1 כוס שמנת מתוקה
– 1/2 כוס חלב
– 1/2 כוס גבינה פרמזן מגוררת
– מלח, פלפל שחור לפי טעם
– קצת גפרורים של כוסברה לקישוט

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
2. מחממים קוסם עמוק עם 2 כפות שמן זית ומוסיפים את השום לקלייה למשך 2-3 דקות.
3. מוסיפים את החלב, השמנת ומבשלים בהתזה קטנה למשך קרוב ל10 דקות.
4. מוסיפים את הפרמזן למנה ומערבבים היטב עד שהגבינה מתמזגת עם הרוטב.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי טעם.
6. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים עד שהפסטה מתמזגת ברוטב.
7. מניחים בצלחת, מניחים על גבי הפסטה קצת גבינת פרמזן וקצת גפרורים של כוסברה לקישוט.
בתיאבון!

לדירוג מוצר post