מתכון לפסטה אליו:

חומרים:
– 250 גרם של פסטה אליו (או כל סוג פסטה אחר שאתה אוהב)
– 2 כפות שמן זית
– מלח לפי הטעם
– שני שיני שום קצוצות
– רבע כוס של יין לבן יבש
– כמה חתיכות של תרד טרי
– תפוח אדמה אחד
– 1/2 כוס של פרמזן מגוררת
– מרגרינה לפי הטעם

הוראות ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות שעל האריזה.
2. מחממים שני כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את השום.
3. אחרי שהשום קצת מתחיל להתזהב, מוסיפים שני כוסות מים ואת התפוח האדמה. מבשלים עד שהתפוח האדמה מתרכך
4. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כמה דקות נוספות, עד שהיין מתאדה
5. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהתרד מתרכך
6. מוסיפים את הפסטה למחבת, מערבבים היטב את כל החומרים יחד ומתיבלים במלח.
7. מוסיפים את הפרמזן ומערבבים שוב, מוסיפים מרגרינה לפי הטעם.
8. מניחים את הפסטה בצלחת ומגישים חם.
תהנה!