מתכון לפסטה אליו:

חומרים:
1. 500 גרם ספגטי.
2. 3 שיני שום.
3. 3 כפות שמן זית.
4. מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מלח תיבול לפסטה.
6. 250 גרם עגבניות מרוסקות.
7. קילו רוטב עגבניות.

הוראות הכנה:
1. מבשלים את הספגטי בסיר גדול עם מלח ושמן זית.
2. בסיר נפה, מחממים 3 כפות שמן זית ומוסיפים את השום המרוסק. מניחים את העגבניות בתוך הסיר ומערבבים.
3. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. מבשלים בלהבה נמוכה למשך עשר דקות.
4. כשהספגטי מוכנים, מניחים אותם בסיר עם הרוטב, מערבבים היטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
5. מניחים על הספגטי מעט שמן זית נוסף ומניחים אותם בצלחת.
6. בולעים את הפסטה עם רוטב העגבניות ונהנים מארוחת פסטה מושלמת!