מתכון לפסטה אליו נטרולה:

מצרכים:

1. 500 גרם של פסטה
2. מלח
3. שמן זית
4. 2 כפות שמנת מתוקה בטעם שמנת
5. 2 כוסות של פטריות פורצ'יני מיובשות
6. 4 שיני שום קלופות
7. 1/4 כוס שמן זית מעודן
8. 1/2 כוס פרמז'ן מגורר
9. טריפה לתיבול
10. פלפל שחור לתיבול

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי הוראת האריזה.
2. מחממים שמן זית במחבת בעת הרתיחה. מוסיפים את שיני השום לשמן ומבשלים על אש בינונית עד שהשום מתחיל להתחמר.
3. מוסיפים את הפטריות למחבת, מבשלים עד שהפטריות מתרככות.
4. מוסיפים את שמנת המתוקה, ומבשלים לכמה דקות.
5. מוסיפים את הפסטה לתערובת במחבת ולאחר מכן מוסיפים גם את הפרמז׳אן.
6. מניחים קמחיה של מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
7. מערבבים הכל עד שהכל מתערבב באופן שווה.
8. מגישים חם.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post