מתכון לפסטה אליו בתיבול קרם שמנת:

חומרים:
1. חצי חבילת פסטה פטוצ'יני
2. שני שיני שום
3. 3 עלי בזיליקום טריים
4. מלח, פלפל שחור לפי הטעם
5. חצי כוס שמנת מתוקה
6. 150 גרם שמנת מרירה
7. כפית קרמבל
8. מנת שמן זית
9. 150 גרם פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על האריזה. מניח שלא צריך להסביר כאן איך מבשלים פסטה. חשוב לשמור קצת ממים בהם היא בישלה.
2. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית. מדגדגים בתוכה את השום ואת הבזיליקום למדי שנייה.
3. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה, המרירה, המלח, הפלפל והקרמבל. מערבים ומבשלים בחום בינוני מדי, במשך כ-5 דקות.
4. הוספת הפסטה לרוטב. מערבבים היטב כדי שהרוטב יעטוף את הפסטה.
5. מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים שוב. אם הרוטב נראה לכם יותר מדי עבה, תוסיפו קצת ממים הבישול ששמרתם. מוסיפים מלח על פי הצורך.
6. מניחים את הפסטה על מנות, ומפזרים מעל מעט שבזיליקום טרי.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post