מתכון לפסטה אליו ברוטוב עגבניות

חומרים:
-500 גרם ברוטוב
-3 כפות שמן
-2 שן שום
-1 בצל קטן
-400 גרם רוטב עגבניות מרוסקת
-1/2 כוס יין לבן
-קילוגה
-מלח
-פלפל שחור

אופן ההכנה:
1.מחממים מחבת עם השמן
2.קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום לחתיכות
3.מוסיפים את הבצל והשום למחבת עם השמן ומבשלים למשך 5 דקות
4.מוסיפים את הקילוגה, ומבשלים למשך 2-3 דקות
5.מוסיפים את הרוטב ואת היין לבן, ומתכווים- מלח ופלפל, מוחים ומבשלים למשך 20 דקות
6.מבשלים את הוורוטוב לפי הוראות האריזה
7.מניחים את הרוטוב על הפסטה ומערבבים
אתה מוזמן להוסיף גבינה מפוררת (פראמז׳ן, פצ׳רינו וכו') מעל.

לדירוג מוצר post