מתכון לפסטה אליו ברוטוב עגבניות
חומרים:
-500 גרם ברוטוב
-3 כפות שמן
-2 שן שום
-1 בצל קטן
-400 גרם רוטב עגבניות מרוסקת
-1/2 כוס יין לבן
-קילוגה
-מלח
-פלפל שחור
אופן ההכנה:
1.מחממים מחבת עם השמן
2.קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום לחתיכות
3.מוסיפים את הבצל והשום למחבת עם השמן ומבשלים למשך 5 דקות
4.מוסיפים את הקילוגה, ומבשלים למשך 2-3 דקות
5.מוסיפים את הרוטב ואת היין לבן, ומתכווים- מלח ופלפל, מוחים ומבשלים למשך 20 דקות
6.מבשלים את הוורוטוב לפי הוראות האריזה
7.מניחים את הרוטוב על הפסטה ומערבבים
אתה מוזמן להוסיף גבינה מפוררת (פראמז׳ן, פצ׳רינו וכו') מעל.