מתכון לפסטה אליווה:
החומרים:
– 200 גרם ספגטי
– שמן זית
– 4 קלחי שום
– אשכולות בצל ירוק
– מלח לטעמך
– פלפל שחור
– אבקת צ'ילי (לפי הטעם)
– דלעת פאנצ'ו
– 80 גרם שמנת מתוקה
אופן הכנה:
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה.
2. מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים שום קצוץ ובצל ירוק קלוף ומכבירים לחימום בינוני צנון.
3. מוסיפים מלח, פלפל שחור, קצת צ'ילי (או הרבה, תלוי איך אתה אוהב!) ודלעת פאנצ'ו קצוצה לרדדה למחבת ומערבבים היטב.
4. שופכים את השמנת מתוקה ומכבירים את הלהבה לחימום תת בינוני.
5. מתבלים מעט עם מלח ופלפל שחור ואם אתה אוהב, קצת צ'ילי נוסף.
6. מוסיפים את הספגטי למחבת ומערבבים היטב כדי שהרוטב יתפשט באופן שווה.
7. מגישים חם ומהנה בבריאות!