מתכון לפסטה איטלקית עם עגבניות קלויות:

איברים:
– 450 גרם של פסטה איטלקית (ספגטי / פנה / פוסילי ועוד)
– 500 גרם של עגבניות שרי
– 4 שיני שום
– קמצוץ של מלח ופלפל שחור גרוס
– שמן זית למריחה
– פטרוזיליה קצוצה להגשה
– 200 גרם של גבינת מוצרלה מעושנת קלויה

איך להכין:
1. מחממים תנור ל 200 מעלות.
2. מניחים את העגבניות שרי ושיני שום על מסילה משומנת בשמן זית, מניחים קמצוץ של מלח ופלפל שחור גרוס, מניחים את התפו"א בתוך התנור במשך 15 דקות.
3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.
4. מוסיפים את הפסטה לתוך מחבת רחבה, מוסיפים את העגבניות ושיני השום הקלויים למחבת ומערבבים היטב.
5. מגישים את הפסטה עם גבינת מוצרלה מעושנת קלויה מעל ופטרוזיליה קצוצה להגשה.
נהנה מהארוחה!

לדירוג מוצר post