מתכון לפסטה איטלקית

חומרים:
– 500 גרם של ספגטי או פסטה אחרת לבחירתך
– 2 כפות שמן זית
– 3 שיני שום קלופות וקצוצות
– 400 גרם של רוטב עגבניות ממומגן
– מלח, פלפל שחור לפי הטעם
– 1 כף של אורגנו מיובש
– 100 גרם גבינת פרמזן טריה

הוראות הכנה:
1. הרתח מים בסיר גדול, מלחיו והוסיפי את הספגטי. בשלי לפי ההוראות על גבי האריזה.
2. במאנת הזמן, חממי שמן זית במחבת גדולה ותיגי את שיני השום בו במשך כמה דקות.
3. הוסיפי למחבת את הרוטב הממומגן, התיבלי במלח, פלפל שחור ואורגנו, ותני לרוטב לרתוח במשך 10-15 דקות.
4. כשהספגטי מוכנים, סנני אותם והוסיפי אותם למחבת עם הרוטב.
5. מערבבים הכל יחד, מניחים בצלחת ומניחים למעלה פרמזן טרי. בתיאבון!

לדירוג מוצר post