מתכון לפאי תפוחים:

חומרים:
– 5 תפוחים גדולים.
– חצי כוס סוכר.
– כוס קמח.
– חצי כוס שמן צמחי.
– רבע כוס מים.
– 1 כפית קינמון.
– 1 ביצה (למריחה).
– 100 גרם חמאה.

הוראות הכנה:
1. קולפים את התפוחים ומקליפים אותם לקוביות קטנות.
2. מניחים את התפוחים בסיר עם הסוכר וכפית הקינמון, מבשלים על אש בינונית למשך 10 דקות עד שהתפוחים מרככים.
3. במהלך הבישול נערבב את המים, השמן והחמאה בקערה.
4. מוסיפים את הקמח לקערה והופכים לבצק. יש להשאיר קצת בצק לחתיכות הפאי.
5. חולטים את התפוחים מהסיר ומניחים את התערובת על הבצק.
6. נותנים את החתיכות של הבצק שלא נשתמש בהם בחלל שנותר.
7. מריחים ביצה על פני הבצק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות עד כי הפאי הוא זהבני ומתוח.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני ההגשה.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post