מתכון לפאי תפוחים:

חומרים:
לבצק:
– 200 גרם חמאה במרקם רך
– 50 גרם סוכר
– 2 ביצים
– 400 גרם קמח
– קמצוץ קינמון
– קמצוץ מלח

למילוי:
– 4 תפוחים גדולים
– מנת סוכר
– מנת קינמון

איך להכין:
1. קרמי חמאה עם הסוכר, תוסיף את הבצק המנומה ואז את הקמח, הקינמון והמלח.
2. לחלט את הבצק ושמור במקרר כשעה.
3. קלף התפוחים וקצץ אותם לקוביות קטנות ותוסיף הסוכר והקינמון.
4. חממים תנור ל-180 מעלות.
5. אתה מרדד בצק ומניח בתוך תבנית.
6. ממלא ומניח למעלה שארית הבצק מרוסק.
7. אתה אופה במשך כ-45 דקות עד שהפאי זהבי ומוכן.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post