מתכון לפאי תפו"א:
חומרים:
לבסיס התפו"א:
1. 4-5 תפוחים
2. כוס סוכר
3. 2 כפות קינמון
4. כף חמצת תפוחים
5. כף חרדל תפוחים
לפשטידת הקינמון:
1. 1 1/2 כוס קמח
2. 1 כוס סוכר חום
3. 1 1/2 כף קינמון
4. 115 גרם חמאה
אופן ההכנה:
בסיס התפו"א:
1. קולפים, מנתחים ומניחים את התפוחים בתוך תבנית.
2. מניחים את כל החומרים במיקסר עם מסננת ושם הם מתערבבים יחד.
3. שמים את החומרים שבתוך המיקסר על פני התפוחים.
פשטידת הקינמון:
1. שמים את כל החומרים במיקסר ומערבבים.
2. מתם את התערובת לעליונת התפוחים.
לבסוף תתנו לפאי להתאפות במשך 55 דקות על 180 מעלות.
בתיאבון!