מתכון לפאי שוקולית וקקאו:

מצרכים:
1. עלים של בצלעות – 250 גרם
2. חמאה ביתית – 100 גרם
3. סוכר – 3 כפות
4. קקאו איכותי – כוס
5. שוקולית מרירה – 200 גרם
6. שמנת מתוקה – 200 מ"ל
7. 4 ביצים
8. וניל – 1 כפית

אופן ההכנה:

1. משימים את עלי הבצלעות במחבת עם החמאה והסוכר ומבשלים לחצי שעה על אש בינונית.
2. במקביל, ממיסים במיקרוגל את השוקולית המרירה עם השמנת.
3. מניחים בקערה את הקקאו, מוסיפים את השוקולית המומסה, מערבבים היטב.
4. מוסיפים לקערה את הביצים, מערבבים עד שהתערובת נהיה חלקה.
5. מוסיפים את עלי הבצלעות לקערה ומערבבים שוב.
6. שמים את התערובת בתוך תבנית פאי, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35 דקות.
7. מוציאים את הפאי מהתנור, מניחים עליה את הווניל, מחכים שהוא יתייבש.
8. מגישים את הפאי לאחר שהוא מתקרר לחלוטין.