מתכון לעוגת שוקולית רכה:
חומרים:
1. 200 גרם שוקולית מרירה
2. 200 גרם חמאה
3. 4 ביצים
4. 200 גרם סוכר
5. 2 כפות קקאו איכותי
6. 100 גרם קמח
7. 1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מניחים את השוקולית המרירה והחמאה וממיסים במיקרוגל או בקטלי.
3. בקערה נוספת, מערבבים את הביצים והסוכר למרקם אחיד.
4. מוסיפים לתערובת של הביצים והסוכר את השוקולית והחמאה המומסת, ומערבבים היטב.
5. מניחים את הקקאו, הקמח והסודה לשתייה, ומערבבים עד שכל החומרים משתלבים.
6. מניחים את התערובת בתוך תבנית אישית משומנת ומניחים בתנור כ-25 דקות, עד שעוגת השוקולית מתייצבת.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לפני ההגשה.
בתיאבון!