מתכון לעוגת שוקולית רטובה:
חומרים:
– 200 גרם שוקולית מרירה
– 200 גרם חמאה
– 250 גרם סוכר
– 5 ביצים
– כף קקאו
– 70 גרם קמח
– קורט קינמון
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל 180 מעלות.
2. מניחים בתוך מסיר מים קטן וממיסים בו בעזרת המים שברת שוקולית וחמאה.
3. טורפים בעזרת מטרפה סוכר וביצים.
4. מוסיפים לתערובת שני את הקקאו, הקמח והקינמון וממשיכים לטרוף.
5. מעבירים את התערובת המומסה של שוקולית וחמאה לתוך תערובת הביצים והסוכר ומערבבים היטב.
6. מניחים בתוך תבנית מרופדת נייר אפייה את התערובת ואופים במשך 30 דקות.
בתיאבון!