מתכון לעוגת שוקולית מרירה ורכה:

מצרכים:

– 200 גרם שוקולית מרירה
– 200 גרם חמאה
– 200 גרם סוכר
– 5 ביצים
– 2 כפות קקאו איכותי
– 1 כף קמח
– קילוף מנימפת
– מועכת וניל

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר קטן את השוקולית המרירה והחמאה על אש נמוכה.
2. מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
3. בקערה נפה מערבבים את הסוכר, הבצק של השוקולית, הביצים, קמח, קילוף מנימפת והוניל.
4. אחרי שקיבלנו תערובת אחידה, מכניסים את התערובת לתוך תבנית שהופכת ומניחים להתיישן במשך לילה שלם במקרר.
5. מחממים תנור ל-180 מעלות ואז מאפים את העוגה במשך כ-25 דקות.
6. למרוח על העוגה גנאש של שוקולית או סוכר דק או להנות ממנה כפי שהיא.
חשוב להשאיר את העוגה להתקרר לפני שמניחים עליה את הגנאש או הסוכר לא להפר את תהליך הקירור.

לדירוג מוצר post