מתכון לעוגת שוקולית לחה וטעימה:
חומרים:
1. 200 גרם שוקולית מרירה
2. 200 גרם חמאה
3. 200 גרם סוכר
4. 4 ביצים
5. 140 גרם קמח
6. 1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. קולפים שוקולית וחמאה יחד באמבטיה מעל מים חמים.
3. מוסיפים סוכר ומערבבים.
4. מוסיפים ביצים, אחת-אחת, וממשיכים לערבב.
5. מניחים את הקמח והסודה לשתייה, מערבבים עד שהתערובת יוצאת אחידה.
6. מניחים בתוך תבנית משומנת את התערובת.
7. אופים למשך 25 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
8. מצננים לפני ההגשה.
בתיאבון!