מתכון לעוגת שוקולית אישית עם שמנת:

מצרכים:
– 200 גרם שוקולית מרירה קקאו נמוך
– 200 גרם חמאה
– 200 גרם סוכר
– 5 ביצים
– 100 גרם קמח
– 100 גרם שוקולית חלב
– 200 מ"ל שמנת מתוקה

הוראות ההכנה:

1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בסירון מניחים את השוקולית המרירה, החמאה והסוכר וממיסים על להבה נמוכה.
3. לאחר שהכל נמס, מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך שהוף מוחלף לאט בין כל ביצה.
4. מוסיפים את הקמח ומערבים עד שהקמח מתמזג לחלוטין עם התערובת.
5. משמינים תחתית תבנית עגולה בקצת חמאה ומניחים בה את התערובת.
6. מאפים בתנור 25 דקות.
7. כשהעוגה מוכנה, הוצאה מהתנור והשארה להתקרר.
8. בזמן ההתקרר של העוגה, ממיסים את שוקולית החלב וטורפים את השמנת למריחה.
9. משטחים את השמנת על העוגה לאחר שהתקררה, מוזגים שוקולית חלב ממוססת על השמנת ומגישים עם קפה או חלב חם.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post