מתכון לספגטי בקר קצוץ עם שום ופטריות:

החומרים:
– 400 גרם של ספגטי
– 500 גרם קר שקוץ
– 4 צ'ילים של שום
– חצי ק"ג פטריות נישאן
– 3 עלים של רוזמרין
– 3 עלי דפנה
– 150 מ"ל חלב
– 50 מ"ל שמן זית
– מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן כניה:
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את השום, רוזמרין ודפנה. מבשלים כדקה וחצי.
3. מוסיפים את קר הקצוץ, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהבשר משנה צבע.
4. מוסיפים את הפטריות שקצצו ומבשלים למשך עשר דקות.
5. מוסיפים את החלב, מעטרים בפלפל שחור טרי ומבשלים למשך עשר דקות.
6. מניחים את התרכה בצלחת, מוסיפים את רוטב הבשר מעל, מעטרים עם פלפל שחור קצוץ ומגישים.

בתיאבון!