מתכון לספגטי בולונז:

חומרים:
– 500 גרם מרטפי דקים
– 400 גרם שאר שום ובצל קקטייל
– 1 כריש תרד טרי
– 4 ביצים
– 350 גרם גבינה צ'דר / מוצרלה (או שניהם ביחד)
– תיבול לפי הטעם
– 400 גרם ספגטי

הוראות בישול:
1. הכנת המרטף: במחבת נפתחים השאר שום ובצל בעזרת שפך, מוסיפים את המרטף הדקים ובושלים במשך 7 דקות.
2. מוסיפים את התרד הקלוף והנקי מחול, מניחים מעין מסילה של עלים שלוחתים, מכסים את המרטף ומבשלים 5 דקות נוספות.
3. נוכל מעט על העלים בעזרת כף עץ ומוסיפים את הביצים למחבת, מכסים ומבשלים במשך חצי שעה, תוך שמימין נשבהם מעת לעת.
4. בושלים את הספגטי לפי הוראות האריזה.
5. מניחים על הספגטי המוכן את המרטף ומרסקים מעל הגבינות. נכסה עם פלסטיק מזון עד לשעת השימוש.
אפשר לרסק על המאפה המוגש גם קצת גבינה פרמזן, אם זה מרויח לווסת שלכם.
בתיאבון!

לדירוג מוצר post