מתכון לספגטי אגלי עוף ברוטב קרם

החומרים:
– 500 גרם ספגטי
– 2 חזה עוף
– 3 שיני שום
– 200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
– איגי כוס גבינת פרמזן טרופה
– עשרים גרם פטרוזיליה קצוצה
– מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הספגטי במים מומלחים לפי הוראות האריזה.
2. תוך כדי, נדרש את השום ומטגנים אותו במחבת עם קצת שמן זית עד שהשום התחיל להזהיב.
3. מוסיפים את העוף החתוך לקוביות וממליחים ומבשלים בחום גבוה שלטעמך.
4. מוסיפים את השמנת למחבת וממתינים שתחמם.
5. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה מתמזגת ברוטב.
6. כשהספגטי מוכנים, מניחים עליהם את הרוטב.
7. מניחים על הספגטי את הפטרוזיליה ומוסיפים מעט פלפל שחור מעל.

אתה מוזמן להוסיף גם קצת עגבניות קצוצות לגודל קמצוץ, יתרונם שהן מוסיפות צבע וטעם נהדר.