מתכון למוס שוקולית צפרנת

חומרים ל-10 מנות:

– 200 גרם שוקולית מרירה
– 200 גרם שוקלית חלב
– 7 ביצים
– 2 כפות סוכר חום
– 2 כפות קקאו
– 1 כוס חלב
– קצת וניל
– אגוזי מלך קלופים

אופן ההכנה:

1. ממיסים שתי סוגי השוקולית במייקרופון או בבן מרי.
2. מניחים קטל עם מים לרתיחה.
3. הופכים על שתי סוגי השוקולית את החלב הרותח.
4. מערבבים עם מטרף ידני עד שהתערובת חלקה.
5. מוסיפים את הסוכר החום והקקאו ומערבבים.
6. מוסיפים יחד את שבעת הביצים, אחת-אחת בזהירות ומערבבים.
7. מחממים את התערובת שוב בבן מרי, בחום נמוך ומתמדים לערבב.
8. שם מנות להקפאה למשך שלוש שעות.
9. מגישים עם אגוזי מלך קלופים עליו.
10.הפריפרי של טעמי השוקולית והאגוזים המלך ירגשו את חוש הטעם שלך.
בונאפטיט!

לדירוג מוצר post