מתכון ללזניה איטלקית מועשרת!

החומרים שאתה זקוק להם:
– 12 דפים של לזניה
– 300 גרם של בשר טחון
– 800 גרם של רוטב טומטו
– 1 בצל גדול
– 3 שיני שום
– 250 גרם גבינת מוצרלה
– 250 גרם גבינת ריקוטה
– ביצה אחת
– מעט מלח, פלפל לטעם

הוראות ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מטגנים את הבצל הקלוף והמרוסק נמוך בשמן עד שהוא מתחיל להתזהב.
3. מוסיפים את השום והבשר הטחון לעם הבצל ומבשלים על להבה חזקה לאורך 8-10 דקות.
4. מוסיפים את רוטב הטומטו לתערובת, מוסיפים מלח ופלפל ומכסים את סיר הבישול. מבשלים לאורך 20-25 דקות בחום נמוך.
5. בתוך קערה מערבבים את חצי מכמות המוצרלה, גבינת ריקוטה, ביצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
6. מכינים את הלזניה בתוך תבניה: שמים שכבה של הרוטב, שכבה של דפי הלזניה, שכבה של תערובת הקטעים.
7. מחזור על ההליך זה עד שהמרכיבים אזלים. השכבה האחרונה צריכה להיות מחמאת ו / או גבינת מוצרלה.
8. מאפים במשך 25-30 דקות או עד שהגבינה מקבלת צבע זהבי.
9. לפני ההגשה, נתן 10 דקות להתקרר.

בתיאבון!

לדירוג מוצר post