מצרך:
1. חצי קילוגרם בשר טרי
2. 4-5 עגבניות גדולות
3. חצי כוס שמן זית
4. 3 שיני שום
5. 1 בצל גדול
6. 2 כפות מלח
7. 1 כף פלפל שחור
8. 2 ביצים
9. חצי כוס מים
10. כף מתוק Paprika
11. גבינה מוקרמת של בחירתך
שלבים:
1. חמם את השמן בסיר. צלי את הבשר במשך 10-15 דקות והוסף את הבצל והשום לסיר. לאחר שהבשר מתחיל לקחל, הוסף את העגבניות ובישול שוב.
2. תוך כדי שזה מבשל, שביר את הביצים בקערה ותרביבם עם המלח, הפלפל השחור, הפפריקה, והחצי כוס מים. כאשר הבשר תכלת הבישול, שפוך את תערובת הביצים מעל הבשר.
3. כיסה את הסיר ובישול בחום נמוך למשך 10-15 דקות עד שהביצים מתייצבות. נשמע הגבינה מעל ובישול מבלי להכסה את הסיר למשך עוד 5 דקות או עד שהגבינה מתחילה להיות זהירה.
4. הסר מהאש, נתן את זה להתקרר קצת ולשרת חם. בתיאבון!