וואפל בלגי מתוק עם רוטב שוקולית:
חומרים לבצק:
– 2 כוסות קמח
– 2 כפות סוכר
– 4 ביצים
– 1/2 כוס חלב
– 1/2 כוס שמן
– 1 כוס מים
– 1 כף שמריים יבשים
חומרים לרוטב שוקולית:
– 200 גרם שוקולית מרירה
– 1 כוס חלב
– 1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה גדולה. מניחים צדה למשך 15 דקות.
2. מחממים מחבת וואפל על האש, מניחים בתוכה קמעות בצק ואופים משני הצדדים.
3. להכנת הרוטב: ממיסים את השוקולית במיקרוגל או מעל לקלחת מים.
4. מחממים את החלב והסוכר בסיר, מוסיפים להם את השוקולית המומסה ומערבבים היטב.
5. מניחים על כל וואפל מעט מהרוטב ומגישים חם.
בתיאבון!