אני אנסה לעזור בשמחה. הנה מתכון פשוט וטעים לפסטה אליו'רונגה (מתכון לשניים):
החומרים:
1. 200 גרם של ספגטי
2. 3 שיני שום
3. 50 מ"ל שמן זית
4. מלח ופלפל שחור
5. צנצנת של אנשובי (חצי צנצנת)
6. קרש פרסלי לשבישה
7. פרסה לרסוס מעל
הוראות ההכנה:
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות על האריזה.
2. מחממים את השמן זית במחבת בעלת תחתית עמוקה ומוסיפים אליו את שיני השום המדוקקות.
3. מוסיפים את האנשובי למחבת ומבשלים בחום בינוני עד שהאנשובי מתמוסס.
4. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים היטב כדי שהספגטי יתמלא ברוטב האנשובי.
5. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. מניחים את הספגטי בצלחת, מרסקים מעל קצת פרסה ומניחים מעל עלי פרסלי.
תיהנו!