אז נישמע שאתה רוצה מתכון לאוכל טעים, אני אשמח לשתף אותך במתכון שלי לגישת פילה ברוטב פטריות.

מרכיבים:

1. פילה ברווז – 1 ק"ג
2. פתריות שמפיניון – 0.5 ק"ג
3. שמן זית – 2 כפות
4. בצל סרוג – 2 יחידות
5. שכברי תימין – 1/2 כפית
6. שכברי אגוז/חלב – 0.5 כוס
7. מים – 2.5 כוסות
8. מלח לפי הטעם
9. פלפל שחור לפי הטעם
10. קינמון – 1/2 כפית

אופן ההכנה:

1. תמרח את הפילה במלח ופלפל שחור לפי הטעם שלך.
2. תחמם שמן זית במחבת ותסלק את הפילה ברוטב הפטריות על אש בינונית עד שהוא יקבל צפירונות יפים.
3. לאחר שהפילה נסלק, הוסף את הבצל הסרוג והפטריות למחבת והקפיץ בשמן שוייר עד לשלמות.
4. יהיו שכברי תימין, שכברי אגוז/חלב, מים, מלח, פלפל שחור, הכול במחבת.
5. בהמשך הוסף את הקינמון והבשל ברוטב יחד עם הפילה במשך כ-30 דקות.
6. את המנה רצוי להגיש עם אורז וכמה ירקות מרהיבים.

בתיאבון!